Op de zondagen is de portakabin niet langer geopend voor uitgifte van corona-polsbandjes.

Gepubliceerd op: woensdag 03 november 2021 | 12:15

Op de vrijdagen en zaterdagen van 17.00 uur tot 23.00 uur blijft de portakabin wel geopend. Op de vrijdag en zaterdag ligt de uitgifte gemiddeld 125 polsbandjes. Op de zondagen was dit getal beduidend lager en niet meer rendabel om het uitgifte punt op zondag open te houden.

De portakabin staat op de hoek Lijnbaan en Kaaistraat (tegenover de viskraam) in Brielle. Met een ID-bewijs en de QR-code kan het uitgaanspubliek op vrijdag en zaterdag van 17.00 tot 23.00 uur een polsbandje ophalen, die geldig is voor diezelfde dag van ophalen. De corona-polsbandjes zijn geldig voor alle cafés en restaurants in de binnenstad van Brielle.

De portakabin blijft tot en met 31 december staan. De tijden zijn vooralsnog van 17.00- 23.00 uur, maar kunnen wijzigen al naar gelang de veranderingen in het coronabeleid.

Voorne-Putten Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Het doel van Voorne-Putten Business Plaza is om ondernemers uit Voorne-Putten een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL