Nieuwe website voor Zuid-Hollandse Delta: regiozhd.nl

Gepubliceerd op: woensdag 24 maart 2021 | 16:15

De zes gemeenten presenteren hun nieuwe website voor de regio Zuid-Hollandse Delta! Kijk hier hoe we als regio aan de slag gaan met de thema’s Duurzaamheid, Agrifood, Landschap & Toerisme en Onderwijs & Arbeidsmarkt. De zes gemeenten Brielle, Goeree-Overflakkee, Hellevoetsluis, Hoeksche Waard, Nissewaard en Westvoorne bundelen de krachten op deze vier belangrijke thema’s in de Regio Deal Zuid-Hollandse Delta. Samen staan we sterker en door over gemeentegrenzen heen te kijken, is er veel meer mogelijk. 

De Zuid-Hollandse Delta is een uniek gebied met een sterke en innovatieve economie en bijzondere natuur. De regio wil blijven groeien, op een duurzame en innovatieve manier. We zetten in op economische en ecologische verbeteringen in de regio, voor een duurzame toekomst. Onze regio bruist van de innovatieve ondernemers en initiatieven. Daarom willen we samen met ondernemers, overheid en onderwijs de schouders onder deze opgaven zetten en slim samenwerken. Samen voor een krachtige Zuid-Hollandse Delta!

Benieuwd hoe we dat doen? Bekijk de nieuwe website regiozhd.nl en meld je daar aan voor de nieuwsbrief.

Voorne-Putten Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Het doel van Voorne-Putten Business Plaza is om ondernemers uit Voorne-Putten een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL