Mondkapjesplicht in gemeentelijke gebouwen Westvoorne

Gepubliceerd op: vrijdag 02 oktober 2020 | 11:33

In de gemeentelijke gebouwen in Westvoorne geldt vanaf vrijdag 2 oktober een mondkapjesplicht. Het gaat om de binnenruimtes die toegankelijk zijn voor publiek in het gemeentehuis en MFC de Merel in Rockanje, de gemeentewerf, CC de Man en MFC de Meander in Oostvoorne. Het is de bedoeling dat bezoekers zelf hun mondkapje meenemen. Als bezoekers dit onverhoopt vergeten, zijn er mondkapjes beschikbaar.

Voor de overige publieke binnenruimtes in Westvoorne zoals winkels, restaurants, cafés, benzinestations etc. geeft de gemeente het dringende advies aan bezoekers en exploitanten om mondkapjes te gebruiken.

De burgemeester, wethouders en ambtenaren dragen een mondkapje tijdens persoonlijke contactmomenten die uit hoofde van hun functie plaatsvinden. 

De gemeente Westvoorne wil met dit besluit het aantal coronabesmettingen zoveel mogelijk beperken. Alleen samen houden we corona onder controle.

Voorne-Putten Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Het doel van Voorne-Putten Business Plaza is om ondernemers uit Voorne-Putten een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL