Aanmelden evenementen 2021 in gemeente Nissewaard

Gepubliceerd op: vrijdag 11 september 2020 | 10:00

Iedereen die in 2021 een evenement wil organiseren in één van de woonkernen van gemeente Nissewaard, moet dit vóór 1 oktober 2020 bij de gemeente aanmelden.

Het gaat hierbij met name om evenementen met een verhoogd of hoog risico (de zogenoemde B en C evenementen) en de meer complexere evenementen waarvoor, bijvoorbeeld, verkeersmaatregelen moeten worden genomen en/of verkeersregelaars worden ingezet.

De gemeente Nissewaard laat deze aanmeldingen door de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond op de voorlopige regionale evenementenkalender plaatsen. Hulpdiensten kunnen dan hun capaciteit afstemmen op het actuele evenementen-aanbod. De aanmeldingen worden regionaal beoordeeld op samenloop en samenhang. De definitieve regionale evenementenkalender wordt in januari vastgesteld. Dan pas weet u of uw evenement op de door u beoogde datum kan plaatsvinden.

Indien uw evenement op de kalender wordt geplaatst, houdt dat niet automatisch in dat daar ook een evenementenvergunning voor kan worden afgegeven. Het aanvraagproces, de termijnen die gelden voor het indienen en het behandelen van de aanvraag staan beschreven op de pagina Evenementenvergunning. Hier vindt u de formulieren voor het aanmelden van uw evenement en het aanvraagformulier voor een evenementenvergunning.

Zie ook Beleidsregels en Leidraad vergunningverlening, toezicht en handhaving evenementen.

Meer weten?
Voor vragen kunt u contact opnemen met het team Advies dienstverlening via telefoonnummer: 140181.

Voorne-Putten Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Het doel van Voorne-Putten Business Plaza is om ondernemers uit Voorne-Putten een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL