Regio Deal Zuid-Hollandse Delta is rond

Gepubliceerd op: donderdag 23 juli 2020 | 10:00

Eén gezamenlijk label voor streekproducten, een vacaturebank voor de regio, een netwerk van onderwijscampussen én meer waterstoftankstations. Een greep uit de projecten waarmee de regio Zuid-Hollandse Delta aan de slag gaat. Drie eilanden – zes gemeenten – staan te trappelen om zich te ontwikkelen tot koploper op het gebied van agrifood, landschap en toerisme, zorg, duurzaamheid en innovatie. 

Een sterke regio
Met de Regio Deal Zuid-Hollandse Delta bundelen de gemeenten Brielle, Goeree-Overflakkee, Hellevoetsluis, Hoeksche Waard, Nissewaard en Westvoorne de krachten om hun aantrekkelijkheid en vitaliteit te versterken. De eilanden hebben voor hun ambities een bedrag van € 7,5 miljoen van het Rijk ontvangen en dragen daar zelf nog eens € 7,5 miljoen aan bij. Symbolisch legden de burgemeesters en betrokken wethouders ieder een puzzelstuk in de vorm van hun gemeente: elk puzzelstuk is nodig om de puzzel compleet te maken. Zo vormen de gemeenten met elkaar een sterke regio.

Meer weten?
Ga naar www.brielle.nl/regiodeal, bekijk deze film: https://www.youtube.com/watch?v=Ol1wYtQzjnQ&feature=emb_title of lees hier verder.

Voorne-Putten Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Het doel van Voorne-Putten Business Plaza is om ondernemers uit Voorne-Putten een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL