Gemeente Westvoorne lanceert nieuwe website

Gepubliceerd op: donderdag 02 juli 2020 | 10:00

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan een eigentijdse en overzichtelijke website, waar inwoners en bezoekers terecht kunnen voor praktische informatie over de gemeente. Zo bevat de website een slimme zoekfunctie, kunnen o.a. vergunningen online geregeld worden en worden alle officiële bekendmakingen en regelingen automatisch op de website gepubliceerd.

Wettelijke eisen
De nieuwe website voldoet aan de eisen die zijn gesteld in het Besluit digitale toegankelijkheid overheid, waar de websites van alle overheidsinstanties per 23 september 2020 aan moeten voldoen. De website is bijvoorbeeld goed toegankelijk voor doven en slechtzienden.

Uitvoerig getest
De afgelopen weken is de website uitgebreid getest door medewerkers van de gemeente en inwoners van Westvoorne. Iedereen heeft de gelegenheid gekregen zijn of haar opmerkingen en suggesties door te geven. Dat heeft geresulteerd in een website waar we trots op zijn. De komende tijd wordt de website nog verder ontwikkeld. Zo wordt o.a. gewerkt aan een online afsprakenmodule.

Deze animatie neemt u in vogelvlucht mee door de nieuwe website: http://www.westvoorne.nl/nieuwe-website.

Voorne-Putten Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Het doel van Voorne-Putten Business Plaza is om ondernemers uit Voorne-Putten een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL