Ontwikkeling Rotterdam Logistics Park op Kickersbloem 3 Hellevoetsluis

Gepubliceerd op: vrijdag 03 juli 2020 | 10:00

Dinsdag 30 juni jl. heeft de gemeente Hellevoetsluis overeenstemming bereikt met Delta Development Group dat liefst 28 voetbalvelden aan grond op industrieterrein Kickersbloem 3 koopt. De 14 hectare grond wordt met erfpacht gekocht. Hierop ontwikkelt Delta het Rotterdam Logistics Park, een logistiek park bestaande uit vijf distributiecentra.

Niet op gas
Omdat de opzet van Kickersbloem 3 is dat het logistieke park milieuvriendelijk wordt, wordt energie op de daken van de distributiecentra opgewekt en blijft er zelfs wat elektriciteit over, zo is de verwachting. Het terrein wordt niet aangesloten op het gasnet. In de panden zal veel groen komen.

De Hellevoetse wethouder Aart Jan Spoon, die dinsdag de overeenkomst tekende, is blij: ,,Dit is een belangrijke mijlpaal voor het bedrijventerrein. Het is mooi als een bedrijf als Delta voor ons terrein kiest.’’


CEO Coert Zachariasse van Delta is al even enthousiast. ,,De ligging via een nieuwe brug en de N57 dichtbij de A15 is heel interessant voor ons.’’

(foto van Quadrant4; meer informatie via Delta Development Group)

Voorne-Putten Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Het doel van Voorne-Putten Business Plaza is om ondernemers uit Voorne-Putten een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL