Maatregelen voor campings en vakantieparken aangescherpt

Gepubliceerd op: dinsdag 31 maart 2020 | 10:00

Gemeente Westvoorne staat achter dit besluit. Omdat er veel vaste standplaatsen zijn op de campings in Westvoorne heeft burgemeester Peter de Jong een dringende oproep gedaan aan eigenaren van campings en vakantieparken in Westvoorne. Hij verzoekt hen dringend om maximaal 25% van de vaste standplaatsen in gebruik te hebben. Aan de eigenaren is gevraagd om maandag 30 maart met een plan van aanpak te komen om hieraan gehoor te geven. Mochten zij hier niet aan voldoen dan zullen aanvullende maatregelen volgen.

De burgemeester doet deze dringende oproep om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Mensen die reizen vergroten de kans op verspreiding van het coronavirus. Daarnaast is een belangrijke reden dat er onvoldoende zorgcapaciteit is in de regio om ook toeristen te kunnen behandelen, mochten zij besmet zijn of raken met het coronavirus.

Burgemeester Peter de Jong: “Normaal gesproken zien we toeristen en dagjesmensen graag komen naar ons mooie gebied. Maar nu is dat niet verantwoord om te doen. Wanneer deze bizarre situatie voorbij is, is iedereen natuurlijk weer van harte welkom in ons prachtige gebied.”

Voorne-Putten Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Het doel van Voorne-Putten Business Plaza is om ondernemers uit Voorne-Putten een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL