SVHW geeft ondernemers meer betalingsruimte

Gepubliceerd op: dinsdag 24 maart 2020 | 15:17

N.B.: U komt alleen in aanmerking voor de onderstaande betalingsmaatregelen als u in ieder geval reageert vóór de vervaldatum van uw aanslag!

Wat doet SVHW?
Samenwerkingsverband Vastgoedinformatie Heffing en Waardebepaling (SVHW) is een samenwerkingsverband van 13 gemeenten en waterschap Hollandse Delta. SVHW heeft als belangrijkste taak het heffen en innen van lokale belastingen en het vaststellen van de waarden voor de Wet waardering onroerende zaken (WOZ).

Betaling in termijnen
Dit kan alleen via automatische incasso. Geeft u hiervoor een machtiging af vóór de vervaldatum van uw aanslag. U regelt dat via Mijn SVHW. U kunt ook telefonisch een machtigingsformulier aanvragen via (0186) 577 222 of (0800) 020 08 73. Houdt u daarbij uw subjectnummer bij de hand. Het subjectnummer vindt u rechtsboven op uw aanslagbiljet.

Het aantal termijnen is afhankelijk van de datum dat u de machtiging voor automatische incasso afgeeft. Geeft u de machtiging binnen één maand, twee of drie maanden na dagtekening van de aanslag af? Dan incasseren wij in respectievelijk tien, negen of acht maanden.

Uitstel van betaling
Wanneer u de aanslag later wil betalen dan de oorspronkelijke vervaldatum die op uw aanslagbiljet vermeld staat, dan betaalt u uiterlijk 31 augustus 2020. U regelt dit via het contactformulier. Kies op het contactformulier voor “Betalen”, vervolgens voor “Uitstel voor ondernemers/ZZP-ers tot uiterlijk 31-8-2020” en vul het formulier in. U kunt ook telefonisch uitstel aanvragen via (0186) 577 222 of (0800) 020 08 73. Houdt u daarbij uw subjectnummer en KVK-nummer bij de hand. Het subjectnummer vindt u rechtsboven op uw aanslagbiljet.

Voorne-Putten Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Het doel van Voorne-Putten Business Plaza is om ondernemers uit Voorne-Putten een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL