Eerste paal geslagen bedrijfsverzamelgebouw Seggelant Noord

Gepubliceerd op: woensdag 26 februari 2020 | 11:04

Op bedrijventerrein Seggelant Noord is in week 5 door wethouder André Schoon de eerste paal geslagen voor het nieuwe bedrijfsverzamelgebouw. De officiële start van de bouw is samen met ontwikkelaar PROGAM, een aantal kopers en huurders en de betrokken partijen gevierd.

Het te ontwikkelen complex omvat 10 units aan de Seggeweg in Brielle. Bij de inbouw van de kantoren worden warmtepompen of zonnepanelen voorzien. Het duurzame gebouw wordt naar verwachting in juli 2020 opgeleverd. ,,Met dit soort projecten krijgen kleinere en middelgrote MKB bedrijven de kans zich in Brielle te vestigen. Bedrijventerrein Seggelant is met dit gebouw weer een aanwinst rijker”, aldus de wethouder.

Bereikbaarheid
Bedrijventerrein Seggelant is goed bereikbaar via rijksweg A15 en de N57, richting de Maasvlakte – Europoortgebied, de Rotterdamse havens en voor de richting Zeeland- Vlissingen. Op 5 minuten loopafstand bevindt zich een busstation met directe aansluiting op de route: Rockanje – Spijkenisse. ,,Door de centrale ligging en bereikbaarheid is bedrijventerrein Seggelant een gewilde plek om te ondernemen. Het project is inmiddels voor 100 procent verkocht”, aldus PROGAM.

Voorne-Putten Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Het doel van Voorne-Putten Business Plaza is om ondernemers uit Voorne-Putten een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL