Verbeteren binnenstad Brielle

Gepubliceerd op: donderdag 30 januari 2020 | 11:21

We gaan de komende drie jaar samen aan de slag met het verbeteren van de binnenstad van Brielle. Dit is nodig om de binnenstad van Brielle levendig te houden en te versterken.

De eerste fase bestaat uit 8 deelprojecten, waaronder de Veerhaven, Leefomgevingsboek en het 1-aprilmonument op bastion IX. 

Er is inmiddels een klankbordgroep samengesteld die helpt bij het tekenen, berekenen en verder onderzoeken van de deelprojecten. Behalve via de klankbordgroep wordt ook op tal van andere manieren over de plannen voor de Binnenstad- en Havenvisie met Brielse inwoners gesproken. Dit jaar worden de ideeën, visies en suggesties verder uitgewerkt tot concrete, uitvoerbare plannen voor de Brielse binnenstad. Deze zomer verwachten we een bijeenkomst te organiseren waar alle Briellenaren de voortgang kunnen zien en becommentariëren.

Uitnodiging themabijeenkomst
Wilt u op de hoogte blijven? Op woensdag 12 februari 2020 om 20.00 uur is er een themabijeenkomst in de raadzaal van het stadhuis, Markt 1. Buro Lubbers presenteert die dag de stand van zaken aan de raad en nodigt u hierbij van harte uit. 

Meer weten? Ga naar www.brielle.nl/binnenstadenhavenvisie

Voorne-Putten Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Het doel van Voorne-Putten Business Plaza is om ondernemers uit Voorne-Putten een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL