Gemeente subsidieert padelbanen Tennisvereniging Oostvoorne

Gepubliceerd op: donderdag 23 januari 2020 | 13:52

De gemeenteraad heeft op 22 januari ingestemd met het voorstel om een investeringssubsidie van € 50.000,- te verstrekken aan Tennisvereniging Oostvoorne voor de aanleg van twee padelbanen. De tennisvereniging draagt zelf ook een deel bij en er worden sponsorgelden aangewend om de twee padelbanen te financieren.

In het kader van werken aan een toekomstbestendige sportaccommodatie wil Tennisvereniging Oostvoorne twee padelbanen aanleggen op het complex. Padel is een sport in opkomst. Het is een combinatie van tennis en squash en wordt gespeeld door vier personen tegelijkertijd. Een padelbaan is kleiner dan een tennisbaan en wordt omringd door een glazen wand, die tijdens het spel wordt gebruikt.

Op dit moment is Tennisvereniging Oostvoorne bezig met het uitvoeren van de nodige baanrenovatie en het verduurzamen van het complex. Medio 2017 heeft de vereniging besloten om 72 zonnepanelen te plaatsen op het dak van het clubhuis. Ook wordt alle baanverlichting vervangen door ledverlichting. Naar verwachting wordt in het voorjaar gestart met de aanleg van de padelbanen.

Voorne-Putten Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Het doel van Voorne-Putten Business Plaza is om ondernemers uit Voorne-Putten een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL