sliderfoto

AD-Vice, arbeidsdeskundig adviesbureau


Bedrijfsgegevens

Website:
Telefoonnummer:
0627071122
Adres:
J. de Baanlaan 108
Postcode:
3201KS
Plaats:
SPIJKENISSE


Contactpersoon

Naam:
J.J.M. van Groningen
Emailadres:
jose.v.groningen@chello.nl
Telefoonnummer:

Bedrijfsactiviteiten

Als zelfstandig arbeidsdeskundige verricht ik in opdracht van werkgevers arbeidsdeskundige onderzoeken bij langdurig en/of complex verzuim. Advisering met betrekking tot verzuimbeleid, reintegratiemogelijkheden, wet- en regelgeving WvP, WIA, WAO.
Eerstelijns verzuimbegeleiding in samenwerking met een bedrijfsarts op afstand.

Ik werk voor een grote diversiteit opdrachtgevers en hun werknemers. Met de meeste opdrachtgevers heb ik een jarenlange relatie opgebouwd op basis van klantgerichtheid, serviceverlening, vertrouwen en deskundige advisering.
Hun mening over mij:
"Je benadering naar zowel de opdrachtgever, de bedrijfsarts en de medewerker in kwestie is altijd respectvol maar ook kritisch (positief). Je geeft heldere adviezen waar we vooruit mee kunnen. Wij zien absoluut toegevoegde waarde van jouw inzet. Wat ook belangrijk is, je hebt een klantgerichte en flexibele houding waardoor het prettig samenwerken is.”
"José is een ervaren, professionele arbeidsdeskundige die op een duidelijke en open wijze adviseert in re-integratietrajecten."
"José is een hele goede sparringpartner en tevens mijn deskundige voor de hele wet en regelgeving inzake Poortwachter en WIA. Ze heeft ontzettend veel parate en gedegen kennis. Haar adviezen zijn helder, duidelijk, constructief. Ze is kordaat en oplossingsgericht (no-nonsense). Ook geeft ze mij duidelijke handvatten waarmee ik aan de slag kan, waardoor de voortgang van het proces en traject niet stagneert.
Tevens weegt zij alle belangen zorgvuldig af en doet altijd gedegen onderzoek, waarbij ze alle invalshoeken belicht.
Daarnaast deelt ze haar kennis en kunde wat zeker heel leerzaam en interessant is!.”

  • Momenteel hebben wij geen openstaande Opdrachten
  • Momenteel hebben wij geen evenementen
  • Momenteel hebben wij geen aanbieding