Aanbieding: Ondersteuning op maat bij uw salaris- en HR administratie plus gratis HR-tool en app voor uw medewerkers

  • Geldig vanaf: 01 april 2019
  • Verloopt op: 31 december 2021

PLUS services biedt ondersteuning op maat bij uw salaris- en personeelsadministratie en voert deze deels of volledig uit voor onze klanten (meer info op www.plusservices.nl)

Al bijna 15 jaar is PLUS services Bernisse gevestigd op het mooie Voorne Putten, toch bevindt zich het merendeel van onze klanten zich op een afstand van ruim een uur reistijd. Daar zouden we graag verandering in willen brengen en meer bedrijven op ons mooie eiland willen blij maken met onze dienstverlening.
Omdat wij Service heel belangrijk vinden en uw medewerkers graag bij naam kennen, zijn wij gespecialiseerd in bedrijven tot 150 medewerkers. Wij werken met de software van Afas en Nmbrs en hebben zowel klanten in de Welzijn sector als in de (internationale) dienstverlening (expats)

Heeft u hulp nodig bij uw salaris- of personeelsadministratie of wilt u deze deels of volledig uitbesteden, neem dan contact met ons opMet deze aanbieding kunt u, na een uiteraard gratis kennismakingsgesprek, geheel 2019 kosteloos gebruik maken van een personeelsadministratie systeem en een app voor uw medewerkers (met loonstroken, verlofaanvraag, declaraties enz) van onze software leverancier Nmbrs, als u gebruik gaat maken van onze dienstverlening.

Het zou super leuk zijn om kennis met u en uw bedrijf te kunnen maken!

Voorne-Putten Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Het doel van Voorne-Putten Business Plaza is om ondernemers uit Voorne-Putten een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL